Over ons

Mezo Steel is gestart in het jaar 2018 onder leiding van Stef en Desirée Oudejans. Met meer dan 15 jaar werkervaring in de metaalbranche kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben ervaring in o.a. metaal- en plaatbewerking, automatiseringsprojecten van het machinepark, werkvoorbereiding en de inrichting van een ERP systeem. Diverse certificaten, zoals de cursus AutoCAD basis, zijn behaald.

Mezo Steel zal ernaar streven om een innovatieve onderneming te zijn en uit te groeien tot een bedrijf met een volwaardig machinepark, waarbij gewerkt zal worden volgens onze 5 kernwaarden.

De 5 kernwaarden van Mezo:

  1. Passie: Bij Mezo wordt er gewerkt vanuit passie.
  2. Deskundigheid: Met meer dan 15 jaar werkervaring is er genoeg kennis opgebouwd. Echter zullen wij ons altijd blijven ontwikkelen. De metaalindustrie zit immers nooit stil.
  3. Innovatief: Mezo zal ernaar streven om naast vernieuwend en grensverleggend te zijn, ook altijd op zoek te gaan naar een betere en effectievere manier van aanpakken.
  4. Kwaliteit: Mezo zal zijn producten en diensten altijd aanleveren van hoogwaardige kwaliteit.
  5. Vertrouwen: Mezo vindt vertrouwen belangrijk. Vertrouwen in ons en vertrouwen in de klant. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

Bij ons kunt u terecht voor o.a. lasersnijden, kanten en lassen van productie en specials.

In de bedrijfshal gaan wij altijd nauwkeurig aan het werk. Wij hanteren hier het 5S-beleid.


Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Mezo Steel. Stap voor stap werken wij mee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Zo werken wij al met een energiezuinige lasersnijmachine en recyclen wij het staalafval. Tevens gaan wij bewust om met verpakkingsmateriaal en zijn wij constant bezig met de optimalisatie van de productieprocessen. Komende jaren zullen wij het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitbreiden en integreren binnen Mezo Steel.