Algemene voorwaarden & privacy beleid

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden & privacy beleid van deze pagina, zijn alleen van toepassing op de webshop van Mezo Steel gericht aan de consument.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Consumentenvoorwaarden Metaalunie, zoals deze laatstelijk zijn gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank Utrecht. een exemplaar van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie treft u bijgaand aan.

De algemene voorwaarden & privacy beleid genoemd op de contact pagina zijn van toepassing op de orders voor Mezo Steel, als toeleverancier.


Privacy Beleid

Wij vind het belangrijk om uw persoonlijke gegevens op de juiste wijze te verwerken. Ons privacy beleid kunt u hier lezen.


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mezo Steel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mezosteel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Producten die u via deze webwinkel koopt, welke gepersonaliseerd door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Download hier het herroepingsformulier.