Levering

Bestelling

Zodra u een bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, ziet u meteen wat de totale kosten zullen gaan worden. De prijs van het product inclusief BTW en de eventuele verzendkosten. De mogelijk bestaat om uw product zelf op te halen bij Mezo Steel. Zodra u de bestelling heeft betaald middels iDEAL, ontvangt u vervolgens een bevestigingsmail. Wij zullen daarna met zorg uw product gaan ontwikkelen en deze gereed maken voor verzending.


Verzending

Wij verzenden uw producten met PostNL. Zodra het (brievenbus)pakket door ons is afgegeven bij PostNL ontvangt u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

Gratis verzending bij Mezo Steel. Dit betreft alleen bij de producten in de webshop.


Levertijd

Wij hanteren gemiddeld een levertijd tussen de 1-5 werkdagen. Dit hangt af van de bestelling. Een aantal producten in de webshop worden speciaal voor u gemaakt.


Ontvangst bestelling

Altijd leuk om pakketjes te ontvangen! Wij hopen dat u blij bent met de bestelling en zouden het leuk vinden als u ons tagt op sociale media onder #mijnmezo |#mezosteel |#mezowebshop

Ontvangt u een beschadigd pakketje of bent u niet tevreden over de verzending van uw pakket of uw bestelling, vragen wij u contact met ons op te nemen via info@mezosteel.com of bel ons op 072-8887999. Meer informatie kunt u vinden op de pagina retourneren of klantenservice.