Retourneren

Producten, welke gepersonaliseerd zijn, kunnen bij Mezo Steel niet worden geretourneerd. Alle overige producten kunnen, wanneer u niet tevreden bent, binnen 14 dagen retour worden verzonden. Dit kunt u doen, door contact op te nemen met het team van Mezo Steel. Graag onder vermelding van naam, ordernummer en eventueel de reden van retour. Zij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen en u instructies geven over het retourneren van uw bestelling.

Bij het retourzenden van een bestelling vragen wij, indien mogelijk, het product in de originele verpakking terug te zenden. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de klant, mits anders is overeengekomen. Bij ontvangst van de retour, zullen wij binnen 14 dagen de retourzending verwerken en het bedrag terugstorten op uw rekening. Bij volledige terugzending van alle producten zullen de verzendkosten ook teruggestort worden. De terugstorting is kosteloos.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mezo Steel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mezosteel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u via deze webwinkel koopt, welke gepersonaliseerd door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Download hier het herroepingsformulier.


Pakket retour sturen met PostNL

Een pakket retourneren met PostNL is heel eenvoudig. U kunt het betreffende pakket afgeven bij een PostNL-locatie en middels een Track & Trace code kunt u de retourzending volgen.