about us

Over Mezo Steel

Over ons

Mezo Steel is gestart eind 2018 onder leiding van Stef en Desirée Oudejans. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de metaalbranche kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben ervaring in o.a. metaal- en plaatbewerking, automatiseringsprojecten van het machinepark, werkvoorbereiding en de inrichting van een ERP systeem. Door de expertise op het gebied van lasersnijden en zetwerk, denken wij met onze klanten mee. 

Desirée heeft meer dan 10 jaar voor de klas gestaan. Deze pedagogische en didactische vaardigheden worden toegepast bij het begeleiden van stagiaires.

De naam Mezo is ontstaan uit de voorletters van onze twee prachtige dochters: Milou en Zoë.

Mezo Steel zal ernaar streven om een innovatieve onderneming te zijn en organisch uit te groeien tot een bedrijf met een volwaardig machinepark, waar digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hierbij zal gewerkt volgens onze 5 kernwaarden.

In de bedrijfshal gaan wij altijd nauwkeurig aan het werk. Wij hanteren hier het 5S-beleid.

5 Kernwaarden

1. Samen: Persoonlijk contact middels korte communicatielijnen vinden wij van essentieel belang. Samen komen wij tot een eindproduct. Wij luisteren naar de klant en denken mee.

2. Ruimdenkend: Bij Mezo Steel denken wij niet in hokjes. We kijken graag naar de mogelijkheden. Tijdens het gehele proces houden wij alles in de gaten en ondervangen wij eventuele hiaten. Samen met alle betrokkenen zullen wij ervoor zorgen dat uw idee tot in de puntjes wordt ontwikkeld en geproduceerd.

3. Zorgzaam: Elk product is uniek en met trots ontwikkeld. Wij zullen te allen tijde zorgzaam omgaan met uw producten. Tijdens het gehele productieproces controleren wij de voortgang en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Als laatste zal er een eindcontrole plaatsvinden. 

4. Innovatief: Mezo zal ernaar streven om naast vernieuwend en grensverleggend te zijn, ook altijd op zoek te gaan naar een betere en effectievere manier van aanpakken. Stapsgewijs zijn wij bezig met het doelgericht digitaliseren van onze bedrijfsprocessen.

5. Duurzaamheid: Wij hechten grote waarde aan duurzaam ondernemen op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Stap voor stap werken wij naar een geheel duurzame bedrijfsvoering.  

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Mezo Steel. Stap voor stap werken wij mee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Zo werken wij al met een energiezuinige lasersnijmachine en recyclen wij het staalafval. Tevens gaan wij bewust om met verpakkingsmateriaal en zijn wij constant bezig met de optimalisatie en digitalisatie van de productieprocessen. Komende jaren zullen wij het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitbreiden en integreren binnen Mezo Steel.

Toppers

Onze toppers

Wij zijn maar wat trots op het team bij Mezo. Zonder hen redden wij het niet.

Ron is onze CAD-tekenaar. Ron is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

Martijn is onze operator. Hij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Jeremy is onze werkvoorbereider en werkt van maandag t/m vrijdag.

Bettina werkt op vrijwillige basis bij Mezo Steel en voert diverse administratieve taken uit.

Mikey loopt op woensdag, donderdag en vrijdag bij ons stage. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Goede ondersteuning

Al meerdere orders geplaatst. Altijd goede ondersteuning, zeer nette kwaliteit en snelle levering! Top bedrijf. - Frank Wolkers

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf met een geavanceerde lasersnijder. - Stefan B.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Op maat gemaakt

Op maat gemaakte kapstokken laten maken, snel en vakkundig gemaakt. - Remco Vonk

Ms. Nameless
Add Your Stars
Vakwerk
Snelle service en vakwerk. - Mark Hoogvorst
Ms. Nameless
Add Your Stars