Sponsoring

Mezo Steel is graag betrokken bij de omgeving en is daarom maar wat trots dat wij iets kunnen betekenen voor de maatschappij.

Sportteam

BMX

Mezo Steel is trotse mede-sponsor van dit BMX team! Sport verbindt elkaar, samen doelen stellen, jezelf uitdagen, verder ontwikkelen, doorzettingsvermogen, winnen & verliezen. Dit team doet mee aan wedstrijden door heel Europa en de sporters zijn sinds januari 2023 vanuit verschillende clubs tot één team gevormd.

(2023)

Leger des Heils

Het Leger des Heils was toe aan een nieuwe bus, waarmee ze wekelijks eten en drinken ophalen bij bedrijven, om vervolgens uit te delen aan mensen die dit nodig hebben. Daarnaast gebruiken zij de bus voor het ophalen van spullen en kleding en gebruiken zij de bus voor ambulante hulpverlening. Samen met andere ondernemers hebben wij een bedrag gedoneerd om deze nieuwe bus te realiseren. De komende 5 jaar zul je de bus in de omgeving van Alkmaar spotten. Heb jij hem al zien rijden? (2022)

HV de Terriërs

Wij vinden sporten ontzettend belangrijk. Onze kinderen hockeyen zelf ook met veel plezier. Mezo Steel heeft samen met andere ondernemers bijna 300 kinderen (jongste jeugd) van hockeyclub de Terriërs een prachtige hoodie cadeau gedaan namens Sinterklaas (2021)