coaten

Poedercoaten

Voor een fenomenale afwerking van uw product

De laatste stap in de realisatie van uw product is het geven van kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen om het product te voorzien van een poedercoat laag of een metallic lak. Wij werken alleen met de allerbeste poedercoaters samen. Door korte communicatielijnen dragen wij gezamenlijk zorg voor de finishing touch. 

poedercoaten

Design in metaal

Metal Design Coatings is een gecertificeerd bedrijf op het gebied van exclusieve metaalcoatings. MDC werkt met de meest hoogwaardige vloeibare metalen. Dit systeem is een harde metaalcoating, die voor meer dan 85% metaalpoeder bestaat. Door het metaalpoeder te mengen met een bindmiddel ontstaat er een reactor; een koud vloeibaar metaal. Dit metaal wordt aangebracht door middel van spuiten. Tevens zou het ook kunnen worden gegoten, gerold of met een spaan worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft de metalen coating alle eigenschappen van massief/gietmetaal en kan het vervolgens ook worden afgewerkt, gepatineerd of geborsteld. Met diverse testen zijn de materialen, door gerenommeerde instituten, succesvol getest op duurzaamheid.

Ontdek samen met ons de exclusieve mogelijkheden.

metallic

Levendig, chique of stoer?

Via Metallicoat kunnen wij zorgen voor oneindig veel metallic lakken. Bent u op zoek naar een levendig, chique of een stoere kleur? Het product kan naar eigen wens worden gepatineerd. Metallicoat spuit met diverse unieke metallic lakken die speciaal zijn ontworpen en samengesteld om de uitstraling van echt edelmetaal te laten zien. Voor extra bescherming en lange levensduur worden de coatings afgewerkt met 2 lagen 2componenten transparante nano lak. Beschikbaar in de kleuren koper, brons, messing & titanium.

Voor welke kleur kiest u?

Gepatineerd geborsteld

Gegoten

puur

Puur