snijden

Lasersnijden

Leverancier in grote & kleine series

Mezo Steel beschikt over een energiezuinige Fiber lasersnijmachine met een vlakbed van 3000 x 1500 mm. Hiermee kunnen wij vrijwel alle vormen in metaal snijden. Door jarenlange ervaring zijn wij expert op het gebied van lasersnijden.


Lasersnijden plaat & kokerprofiel  (gaten en sleuven)

  • Staal t/m 8 mm (10mm in overleg)
  • Corten t/m 8 mm
  • RVS t/m 4 mm
  • Aluminium t/m 2 mm

Wij kunnen met onze lasermachine ook voor u graveren. Deze graveerlijnen worden o.a. gebruikt om de kantzettingen te markeren.


Een Fiber lasersnijmachine heeft een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en is energiezuinig. Een Fiber laser verbruikt bij dezelfde plaatdikte zeker 50% minder stroom dan een CO2 laser. De snijkerf betreft bij de Fiber laser scherper en dunner. Het is hierdoor mogelijk om naast grote producten ook bijvoorbeeld kleine naamplaatjes en onderdelen te snijden. Door gebruik te maken van deze lasermachine werkt Mezo Steel stap voor stap mee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland.


U kunt het lasersnijden ook combineren met onze andere metaal- en plaatbewerkingen. Bij ons kunt u ook terecht voor het kanten, lassen en coaten van uw producten. 

Bij Mezo Steel kunt u terecht voor de volledige productie van uw product.

Voordelen lasersnijden

Productie & specials

AutoCAD: makkelijk en snel uw .dxf tekeningen aanleveren. Wij denken met u mee!

Materiaal op voorraad of uw eigen materiaal aanleveren.

Snelle levering

Volledige productie van uw product

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Bewerkingen