arrow_drop_up arrow_drop_down
about us

Over Mezo Steel

Over ons

Mezo Steel is gestart in het jaar 2018 onder leiding van Stef en Desirée Oudejans. Met meer dan 15 jaar werkervaring in de metaalbranche kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben ervaring in o.a. metaal- en plaatbewerking, automatiseringsprojecten van het machinepark, werkvoorbereiding en de inrichting van een ERP systeem. Diverse certificaten, zoals de cursus AutoCAD basis, zijn behaald. Door de expertise op het gebied van lasersnijden en zetwerk, denken wij met onze klanten mee. 

Mezo Steel zal ernaar streven om een innovatieve onderneming te zijn en organisch uit te groeien tot een bedrijf met een volwaardig machinepark, waar digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hierbij zal gewerkt volgens onze 5 kernwaarden.

In de bedrijfshal gaan wij altijd nauwkeurig aan het werk. Wij hanteren hier het 5S-beleid.

5 Kernwaarden

1. Passie: Bij Mezo wordt er gewerkt vanuit passie.

2. Deskundigheid: Met meer dan 15 jaar werkervaring is er genoeg kennis opgebouwd. Echter zullen wij ons altijd blijven ontwikkelen. De metaalindustrie zit immers nooit stil.

3. Innovatief: Mezo zal ernaar streven om naast vernieuwend en grensverleggend te zijn, ook altijd op zoek te gaan naar een betere en effectievere manier van aanpakken. Stapsgewijs zijn wij bezig met het doelgericht digitaliseren van onze bedrijfsprocessen.

4. Flexibiliteit: Het team van Mezo Steel denkt met de klant mee. Wij controleren tekeningen en kunnen op het laatste moment veranderingen toepassen. Ook zijn wij ingericht om spoedorders te verrichten.

5. Vertrouwen: Mezo vindt vertrouwen belangrijk. Vertrouwen in ons en vertrouwen in de klant. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Mezo Steel. Stap voor stap werken wij mee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Zo werken wij al met een energiezuinige lasersnijmachine en recyclen wij het staalafval. Tevens gaan wij bewust om met verpakkingsmateriaal en zijn wij constant bezig met de optimalisatie en digitalisatie van de productieprocessen. Komende jaren zullen wij het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitbreiden en integreren binnen Mezo Steel.

Team Mezo Steel

stef

Stef

Eigenaar

directeur

Desirée

Eigenaar

Bettina

Administratieve topper

Onze diensten

laser snijden

Lasersnijden

Op maat gesneden

Plaatmateriaal Kokerprofielen

zetwerk

Kanten

Plaatmateriaal buigen

van 2D naar 3D


project

Engineering

Uw product | idee 

tot werkelijkheid brengen?


online winkelen

Webshop

Gek op

interieur | exterieur?


Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Goede ondersteuning

Al meerdere orders geplaatst. Altijd goede ondersteuning, zeer nette kwaliteit en snelle levering! Top bedrijf. - Frank Wolkers

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf met een geavanceerde lasersnijder. - Stefan B.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Op maat gemaakt

Op maat gemaakte kapstokken laten maken, snel en vakkundig gemaakt. - Remco Vonk

Ms. Nameless
Add Your Stars
Wij plaatsen cookies!