about us

Over Mezo Steel

Over ons

Mezo Steel is gestart in het jaar 2018 onder leiding van Stef en Desirée Oudejans. Met meer dan 15 jaar werkervaring in de metaalbranche kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben ervaring in o.a. metaal- en plaatbewerking, automatiseringsprojecten van het machinepark, werkvoorbereiding en de inrichting van een ERP systeem. Diverse certificaten, zoals de cursus AutoCAD basis, zijn behaald. Door de expertise op het gebied van lasersnijden en zetwerk, denken wij met onze klanten mee. 

Mezo Steel zal ernaar streven om een innovatieve onderneming te zijn en organisch uit te groeien tot een bedrijf met een volwaardig machinepark, waar digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hierbij zal gewerkt volgens onze 5 kernwaarden.

In de bedrijfshal gaan wij altijd nauwkeurig aan het werk. Wij hanteren hier het 5S-beleid.

5 Kernwaarden

1. Samen: Persoonlijk contact middels korte communicatielijnen vinden wij van essentieel belang. Samen komen wij tot een eindproduct. Wij luisteren naar de klant en denken mee.

2. Ruimdenkend: Bij Mezo Steel denken wij niet in hokjes. We kijken graag naar de mogelijkheden. Tijdens het gehele proces houden wij alles in de gaten en ondervangen wij eventuele hiaten. Samen met alle betrokkenen zullen wij ervoor zorgen dat uw idee tot in de puntjes wordt ontwikkeld en geproduceerd.

3. Zorgzaam: Elk product is uniek en met trots ontwikkeld. Wij zullen te allen tijde zorgzaam omgaan met uw producten. Tijdens het gehele productieproces controleren wij de voortgang en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Als laatste zal er een eindcontrole plaatsvinden. 

4. Innovatief: Mezo zal ernaar streven om naast vernieuwend en grensverleggend te zijn, ook altijd op zoek te gaan naar een betere en effectievere manier van aanpakken. Stapsgewijs zijn wij bezig met het doelgericht digitaliseren van onze bedrijfsprocessen.

5. Duurzaamheid: Wij hechten grote waarde aan duurzaam ondernemen op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Stap voor stap werken wij naar een geheel duurzame bedrijfsvoering.  

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Mezo Steel. Stap voor stap werken wij mee aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Zo werken wij al met een energiezuinige lasersnijmachine en recyclen wij het staalafval. Tevens gaan wij bewust om met verpakkingsmateriaal en zijn wij constant bezig met de optimalisatie en digitalisatie van de productieprocessen. Komende jaren zullen wij het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitbreiden en integreren binnen Mezo Steel.

Toppers

Onze toppers

Wij zijn maar wat trots op het team bij Mezo. Zonder hen redden wij het niet.

Bettina (administratie) houdt alles goed in de gaten en zit achter onze broek aan.

José is onze topper op de werkvloer. Ze leert alles super snel en werkt nauwkeurig.

Ron maakt van de flapfiles (tekeningetjes op een papiertje) echte werktekeningen in AutoCAD en is ook op pad om producten langs te brengen.

John is onze ouwe baas. Hij regelt alle onderhoudsklusjes, staalvoorraad en zorgt ervoor dat de koektrommel steeds moet worden aangevuld.


Vacatures:

Wil je ook onderdeel worden van Team Steel? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers! Ben je zzp-er en zou je best 1 of 2 (of meer) dagen bij ons aan de slag willen, zodat je je eigen klanten behoudt en daarnaast ook bij een team hoort? Bij ons ga je naast lassen ook aan de slag met o.a. lasersnijden en kanten. Bij ons ben je nooit de hele dag bezig met één taak. We houden van afwisseling.

Afspreken? Maak snel een koffie-date met één van ons....  Klik hieronder ;-)

Stef

Directeur | Mede-eigenaar

Desirée

Directeur | Mede-eigenaar

Onze bewerkingen

laser snijden

Lasersnijden

Op maat gesneden

Plaatmateriaal Kokerprofielen

zetwerk

Kanten

Plaatmateriaal buigen

van 2D naar 3D


Lassen

Uw product | idee 

tot werkelijkheid brengen?


Webshop

Dé online shop

voor basisonderdelen in de metaalbewerking

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Goede ondersteuning

Al meerdere orders geplaatst. Altijd goede ondersteuning, zeer nette kwaliteit en snelle levering! Top bedrijf. - Frank Wolkers

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf met een geavanceerde lasersnijder. - Stefan B.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Op maat gemaakt

Op maat gemaakte kapstokken laten maken, snel en vakkundig gemaakt. - Remco Vonk

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down