Uitbreiding machinepark met 2e Fiber Lasermachine

Met trots kunnen wij mededelen dat Mezo Steel een flinke upgrade zal krijgen. In september '23 zal ons machinepark worden uitgebreid met een tweede fiber lasermachine. 

Voor Stef was het al duidelijk en geen enkel ander merk was bespreekbaar. Hoeveel leveranciers er ook bij ons zijn binnengelopen afgelopen jaren (hij lijkt wel een fan 😎). Wanneer de mogelijkheid zou bestaan, zal ons machinepark worden uitgebreid met Bystronic. Stef kent het merk Bystronic al jaren, door zijn werk bij Hörmann Alkmaar. De lasermachines kent hij van binnen en buiten en ook met de teamleden van Bystronic heeft hij al jaren goed contact.

Het feit dat dé machine nu komt, is voor ons persoonlijk een groot succes en kunnen niet wachten tot het zo ver is.

Begin september zal de BySprint Fiber Lasermachine 4020 van Bystronic (Een echte A-segment onder de lasers) aan de Hamsterkoog in Alkmaar worden geïnstalleerd.

Het betreft een 6KW laser met een vlakbed van 4000mm x 2000mm inclusief wisselbed. Het is daardoor mogelijk om tot de volgende maximale plaatdikte te kunnen snijden:

  • 25mm Staal
  • 15mm RVS
  • 15mm Aluminium
  • 10mm Messing
  • 10mm Koper

Mocht je het tof vinden, nemen we jullie komende periode graag mee in het proces van (voor)genieten 😉, het plaatsen, installeren en het trainen ons team in samenwerking met Bystronic. Dit kun je volgen via onze Instagram pagina.

Half/eind september zal de lasermachine operationeel zijn om 24/7 per week voor jullie te snijden 💥

Je kunt bij ons terecht met zowel .dxf - .dwg & .stp files.


Voorbeeldfoto